Klanten over mij

Professioneel, correct, dienstbaar, nam alle tijd om een en ander uit te zoeken, zeer vriendelijk, vertrouwenwekkend, betaalbaar. Kan geen enkel negatief ding over Luiting zeggen en hoop alleen maar dat hij in de toekomst mijn zaken wil blijven behartigen.
Marsella uit Haren

 

“Leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker” Met daarop de aanvulling: “Uw belastingaangifte nuchter, betrouwbaar en direct verzorgd. Goedkoper dan een accountant maar net zo professioneel.” Vervolgens werd in duidelijke en klare taal een introductie gegeven: “Wie ben ik - Hoe werk ik – Wat kost het”

Deze benadering van een jonge startende ondernemer sprak mij zeer aan. Reden te over om een afspraak te maken en vervolgens met Luiting in zee te gaan. De opdracht is tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd.
Herman Z. uit Haren

 

Luiting werkt professioneel, efficiënt en is bijzonder deskundig. Hij verdiept zich in de specifieke vragen en zorgt dat hij op de hoogte is van recente ontwikkelingen op financieel gebied. Bovendien is het ook gezellig om samen, met thee en koekjes, de aangiftes te doen. Je leert altijd weer iets. Volgend jaar weer!”
Ivonne uit Groningen

 

Luiting komt op mij heel accuraat over en reageert snel op berichten/vragen die er tot nu toe geweest zijn van mijn kant. Dus.....ga vooral zo door!
R.K. uit Groningen

 

Buitengewoon snel, grondig, en Luiting heeft daarnaast extra nuttige informatie voorhanden. Luiting is betrokken is zeer bescheiden en wekt vertrouwen. Ik heb Luiting zonder een moment na te denken, op mijn gevoel, alle bescheiden gegeven om mee naar huis te nemen. Luiting zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Kortom: een plezierig mens.
A. Ruiter uit Groningen

 

Hartelijk dank voor de correcte wijze waarop Luiting onze belasting opgave tot onze volle tevredenheid hebt verwerkt . Ook in de toekomst willen we graag van de diensten van Luiting gebruik maken.
H.J.M. Kruitwagen en J. Tuin uit Groningen