Bezwaarservice, voor particulieren en zelfstandigen

U ontvangt brieven, rekeningen, waarvan u denkt: 'hier kan ik geen touw aan vastknopen', of 'dit klopt helemaal niet!' U heeft hierover vragen en wilt wellicht bezwaar maken. Maar aan wie moet u dit bezwaar nu richten en hoe vindt u de juiste argumentatie?

Bezwaarservice biedt u op verschillende manieren een eerste praktische stap op weg naar het beantwoorden van uw vragen, de behandeling van uw bezwaar en het oplossen van de problemen die u ervaart met bijvoorbeeld:

  • Belastingdienst.
  • UWV, Sociale dienst.
  • Gemeenten, provincies.
  • Zorgverzekeraars*.
  • Energiebedrijven.
  • Overige organisaties.

Bezwaarservice voorziet u in adressen waaraan u uw bezwaar kunt richten, geeft tips over het opzetten van een goede persoonlijke administratie en legt uit op welke wijze Luiting Coaching & Consultancy u kan helpen bij het leggen van een succesvol contact en het indienen van een bezwaar- of beroepsschrift.

Deze dienst wordt geleverd op no-cure-no-pay basis voor € 69,00 per uur. Alleen zaken die naar het oordeel van Luiting Coaching & Consultancy kansrijk zijn worden in behandeling genomen. De meeste bezwaarschriften kunnen binnen één uur opgesteld worden. De benodigde tijd voor de beoordeling (maximaal een kwartier) van de kansen wordt u uiteraard niet in rekening gebracht.

Disclaimer

Aan alle tips en adviezen op deze site is de grootst mogelijke zorg besteed, maar u kunt hier geen rechten aan ontlenen. Deze bezwaarservice is niet bedoeld voor zaken waarvan u al kunt vermoeden dat u hiervoor een advocaat nodig zult hebben. Het gaat om een praktische eerstelijnservice waarvoor u meestal niet direct terecht kunt bij uw rechtsbijstandsverzekering, als u deze al heeft. *Omdat een van mijn grotere opdrachtgevers een zorgverzekeraar is sinds 2018 kan ik in dat geval niet helpen met het indienen van bezwaar.