Links belastingaangifte

De Belastingdienst

Het laatste nieuws, aangifteformulieren en toelichtingen bij de de invulling van aangiften.

Ministerie van Financiën

De baas van de Belastingdienst, met wetswijzigingen, aanwijzingen voor de praktische uitvoeringen en nieuw beleid. Het laatste nieuws van het ministerie.

Kluwer Belastinggids

Jaarlijks komt er een nieuwe uigebreide belastinggids uit die u kan helpen bij uw aangifte. De website koppelt ook gratis updates aan de belastinggids. Verder kunt u zich op verschillende (gratis) nieuwsbrieven abonneren.

FiscAlert

Populair no-nonsense consumenten maandblad met allerlei praktische tips trucs voor uw belastingaangifte. U bepaalt zelf hoeveel abonnementsgeld u er voor over heeft.

Over Geld (De Telegraaf)

Praktische consumentenrubriek van dagblad De Telegraaf over alles wat met geld te maken heeft. U kunt er ook vragen stellen die worden beantwoord op de website en/of in de Telegraaf.

Geld en Recht (AD)

Allerlei praktische informatie en tips over belastingen, pensioenen, beleggen, sparen en verzekeren van het Algemeen Dagblad.

Vereniging Eigen Huis

Hier vindt u allerlei informatie die te maken heeft met uw eigen huis. Denk aan hypotheken, zoeken van makelaar en notaris en hoe de WOZ waarde tot stand komt en hoe u eventueel bezwaar kunt maken.

Allimentatie.nl

Uitvoerige praktische informatie voor particulieren en professionals over scheiden en de financiele en fiscale gevolgen daarvan.

De goedkoopste notaris

Hier vindt u een vergelijking van verschillende goedkopere en duurdere notarissen bij u in de buurt. Een notaris kunt u nodig hebben bij de aankoop van uw woning een scheiding of het opmaken van een testament.