Wijziging in huisbezoek

Thuiswerken en huisbezoek vermijden was tot eind vorige maand de norm. Nu weer meer mogelijk is zal ik daarin deels ook meegaan. 

Echter belastingaangiftes met een korte afhandeltijd zijn in verband met de reistijd van al gauw een half uur vice versa 'verliesgevend' gebleken, immers in reistijd kunnen in plaats daarvan geen andere klanten geholpen worden. Wilt u toch dat ik bij u thuis kom wordt daarvoor ongeacht de afhandeltijd 50% op basis van het uurtarief in rekening gebracht en bij gebruik van OV daarbij opgeteld het daarvoor geldende tarief.

U kunt mij ook thuis bezoeken als dit in mijn planning past en daarvoor betaalt u dan natuurlijk geen reistijd en -kosten.

Tijdens de afgelopen periode heb ik ruime ervaring opgedaan met videobellen via Skype Microsoft Teams, Zoom en Facetime. We kunnen elkaar dan op die manier horen en zien en het scheelt u reistijd. Dit wordt wel vaker als onpersoonlijk ervaren, en dat is het natuurlijk ook. Face to face kan ik me voorstellen wordt bij bijvoorbeeld in een eerste contact soms ook meer gewaardeerd. Dat kunt u mij dan aangeven.